Fotoalbum

Ons optreden in Parijs was een groot succes. Het zaaltje was stampvol en de Fransen waren zeer enthousiast. Ik liep naast mijn schoenen van de complimenten. Eddy Posthuma de Boer kwam onverwacht langs met zijn vrouw, mijn oude schoolvriendin, Henriètte. Hij maakte onder moeilijke omstandigheden deze

De volgende foto's werden gemaakt door Perla Thissen. Bezoekers van de foto-expositie van Christophe Chaplet. Onderwerp: Fietsen in Amsterdam. Hier Christophe met zijn zuster, de actrice Anne See.

De oudste bezoekster: Violette [ 86 jaar]

Christophe en broer.

Marc Havet: eigenaar, pianist, zanger

Zo vol schenkt men hier de glazen.

Helaas zijn er geen foto's van de receptie na het optreden. Dit was een groot succes. Meer dan 40 personen werden in het zaaltje gepropt. 10 Hollanders en de rest Frans. Men was heel enthousiast. Ik liep naast mijn schoenen van de complimenten.

Zonsopgang in Neureux

Het museum de l'art moderne in Nice

Kreta

Ons optreden in Parijs was een groot succes. Het zaaltje was stampvol en de Fransen waren zeer enthousiast. Ik liep naast mijn schoenen van de complimenten.
Eddy Posthuma de Boer kwam onverwacht langs met zijn vrouw, mijn oude schoolvriendin, Henriètte. Hij maakte onder moeilijke omstandigheden deze prachtfoto